images/school/1.jpg

Τομέας Πληροφορικής

Υλικό και Δίκτυα Η/Υ, Προγραμματισμός, Ανάπτυξη Ιστοσελίδων...
Περισσότερα

Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας

Οικονομική θεωρία, Λογιστική, Τουρισμός και Εφαρμογές...
Περισσότερα

Τομέας Γεωπονίας

Περιβάλλον και Γεωργία, Φυτική Παραγωγή, Τεχνολογία Τροφίμων...
Περισσότερα

Μεταλυκειακό έτος Μαθητείας

Προαιρετικό 4ο έτος σπουδών, απόκτηση πτυχίου επιπέδου 5 με πιστοποίηση.
Περισσότερα

Την Τετάρτη 6/3/2024 πραγματοποιήθηκε ενημέρωση στους μαθητές του ΕΠΑΛ Αγριάς με θέμα τη Θαλασσαιμία, τα χαρακτηριστικά της νόσου, την αντιμετώπιση και την πρόληψή της. Επίσης αναδείχθηκε και η αξία της εθελοντικής προσφοράς αίματος για τον πολυμεταγγιζόμενο Θαλασσαιμικό πάσχοντα μέσω της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Εισαγωγή στο θέμα έκανε η Βιολόγος κ. Εύη Φρατζή. Η ομάδα αποτελούνταν από τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Ατόμων Πασχόντων από Θαλασσαιμία και συγκεκριμένα από τους: Δέσποινα Λουκάκη (Πρόεδρος) παιδίατρος, Παναγιώτου Θοδωρή (Αντιπρόεδρος) Ιδ. υπαλληλος, Φρατζή Ευδοξία -Ειρήνη (Γ.Γραμματέας) Βιολόγος, και Ταταρίδου Παναγιώτα Ταμίας εκπ/κός Ειδικής Αγωγής.

Οι μαθήτριες έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ακολούθησε συζήτηση με πολλές ερωτήσεις. Ευχαριστούμε τους επισκέπτες μας στο νεοσύστατο Τομέα Υγείας -Ευεξίας και Πρόνοιας και ευχόμαστε να τους ξανασυναντήσουμε στην ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας που θα πραγματοποιήσουμε στο σχολείο μας σε συνεργασία με τα σχολεία της Αγριάς στις 27-03-2024.