ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Μαθητές του ΕΠΑΛ Αγριάς των τομέων Οικονομίας - Διοίκησης και Γεωπονίας επισκέφθηκαν την επιχείρηση «ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε.» στις 11/11/2016 στη Σούρπη Ν. Μαγνησίας στο πλαίσιο διδακτικής επίσκεψης που προετοίμασαν οι καθηγητές Κλεοπάτρα Βουζαρά, Ελένη Μαλαχιά, Σουλτάνα Κοντού, Ευαγγελία Καραλή.

Ο Δ/ντής παραγωγής κ. Κοζανίτης μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με οπτικοακουστικό υλικό παρουσίασε την ιστορία της επιχείρησης , συνομίλησε με τους μαθητές και απάντησε σε ερωτήματά τους. Στη συνέχεια έγινε ξενάγηση σε τμήματα του εργοστασίου. Οι μαθητές και οι καθηγητές ήρθαν σε επαφή με μια υπερσύγχρονη μονάδα, άρτια εξοπλισμένη τεχνολογικά από τις σπουδαιότερες στην Ευρώπη. Η επίσκεψη αυτή αποτέλεσε για παιδιά και καθηγητές μια μοναδική εμπειρία.

Μαθητές του ΕΠΑΛ Αγριάς του τομέα Οικονομίας & Διοίκησης επισκέφθηκαν την επιχείρηση «ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε» στις 16/12/2017 στη Βιομηχανική περιοχή Βόλου.

Τη διδακτική επίσκεψη  προετοίμασαν οι καθηγητές Κλεοπάτρα Βουζαρά, Ελένη Μαλαχιά, Σουλτάνα Κοντού.

Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στο εργοστάσιο, είδαν τη γραμμή παραγωγής απορρυπαντικών σε υγρή μορφή αλλά και σε σκόνη και στη συνέχεια ενημερώθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την ιστορία της επιχείρησης και την πορεία της.

Η επίσκεψη αυτή αποτέλεσε για μαθητές και καθηγητές μια ακόμη σημαντική εμπειρία σε χώρους παραγωγικής διαδικασίας.